Wat doet een familierecht advocaat?

Een familierecht advocaat is een expert in het familierecht. Familierecht bestaat uit onderwerpen als echtscheiding, alimentatie, kinderen, verdelen van goederen. Als u zoekt naar een expert van familierecht advocaat alkmaar, dan bent u bij De Bie Advocaten aan het juiste adres. Hieronder zullen de verschillende onderwerpen worden toegelicht.

Echtscheiding

Een echtscheiding is nooit een vooropgesteld plan. Het breken van een relatie neemt daarom ook gevolgen met zich mee die in soms in harmonie en soms niet in harmonie geregeld moeten worden. In beide gevallen kan een echtscheidingsadvocaat helpen. Zo’n scheidingsadvocaat kunt u in het begin proces (zoals een scheiding aanvragen), als in een later proces helpen. In een later proces kunnen onderwerpen als alimentatie, opstellen van een ouderschapsplan, opstellen van een convenant en wellicht onderhandelingen met de wederpartij aan bod komen.

Alimentatie

Een advocaat familierecht helpt ook bij het berekenen of bijvoorbeeld wijzigen van de alimentatie. Misschien betaald u momenteel te veel en wilt u dit laten checken of u wilt een eerste aanvraag doen. Wij van De Bie Advocaten hebben de kennis en expertise waarde we u kunnen helpen.

Kinderen

Het kind staat bij ons altijd voorop. Wij helpen bij gezagsproblemen, opzetten van een ouderschapsplan of het wijzigen van de zorgregeling. Naast deze zaken kunt u ook bij ons terecht voor het vaststellen van vaderschap of het optreden als bijzondere curator.

Verdelen

De advocaat echtscheiding helpt u ook wanneer u gehuwd bent in gemeenschap van goederen of onder huwelijkse voorwaarden en u gaat scheiden. Na de scheiding moet er veel geregeld en verdeeld worden. In deze situatie moet er strikt naar de wet en de fiscus gekeken worden, om niet achteraf voor verassingen komen te staan.
Bij deze zaken kan het juridisch loket alkmaar helpen. Het is raadzaam om een specialist in te schakelen, om het beste resultaat te ondervinden. De familierecht advocaat alkmaar is zo’n specialist. U kunt vrijblijvend contact met ons zoeken, waarna u al binnen een dag persoonlijk antwoord krijgt (zelfs in het weekend!).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *